NHSZ Kétpó Kft.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. április 19-től újra nyitjuk a Belvárosi Ügyfélközpontot, az Információs Pontjainkat, a Hulladékudvarokat, az Újszászi úti Átrakó-Válogató Állomást, valamint a Kétpói Regionális Hulladékkezelő Központot is! Telephelyeink április 19-től a megszokott nyitva tartás szerint üzemelnek, melyről weboldalunkon, a www.nhszszolnok.hu oldalon tájékozódhatnak! Továbbra is kérjük a higiéniai szabályok betartását a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében!

Együttműködésüket köszönjük!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy Telephelyeink zárva tartását előreláthatóan 2021. április 18-ig meghosszabbítjuk a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében!

Várható újra nyitás: 2021. április 19.

Továbbra is zárva tart a Belvárosi Ügyfélközpont, az Információs Pontjaink, a Hulladékudvarok, valamint az Átrakó-Válogató Állomás a lakossági és beszállítási szerződéssel nem rendelkező partnereink tekintetében, továbbá a Kétpói Regionális Hulladékkezelő Központ is, utóbbi két telephelyünkön kizárólag szerződéses partnereinket fogadjuk.

Továbbra is a telefonos és elektronikus úton történő ügyintézés válik elsődlegessé!

Munkaidőben hívható telefonszámok:

+ 36 56 503 569 (Belvárosi Ügyfélközpont)
+ 36 56 511 440 (Szolnoki Információs Pont)
+ 36 56 511 430 (Szolnoki Információs Pont)

Fax:

+ 36 56 343 198

E-mail címek:

ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu
hulladek.szolnok@nhsz.hu
parkolas.szolnok@nhsz.hu
info.szolnok@nhsz.hu

Kérjük, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel csak halaszthatatlan ügyek miatt keressék Társaságunkat!

A Társaságunk működésére vonatkozó információkat, aktuális híreket folyamatosan megosztjuk majd Önökkel weboldalunkon és facebook oldalunkon is!

www.nhszszolnok.hu

@nhszszolnok

A fenti intézkedések az Önök és hozzátartozóik, valamint Kollégáink egészsége és biztonsága érdekében kerülnek bevezetésre, melyekhez szíves megértésüket és együttműködésüket kérjük!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!


Társaságunk által forgalmazott zöld zsák vásárlási lehetőségek a koronavírus okozta veszélyhelyzet alatt:

  • Belvárosi Ügyfélközpont (Szolnok, Kossuth tér 9.) – ZÁRVA
  • József Attila úti Információs Pont (Szolnok, József Attila út 85.) – ZÁRVA
  • Gulyás Sped Kft. (Szandaszőlős, Simon Ferenc úti töltőállomás) – NYITVA: 0-24
  • Verseghy úti Vár-Kert Áruház – NYITVA (hétköznapokon 7:00-16:00, szombat 7:00-13:00)
  • Vércse úti Golf Kft. – NYITVA (hétköznapokon 8:00-17:00, szombat 8:00-13:00)

NHSZ Kétpó, a megbízható partner.

A Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszer a Szolnok térségében élő több mint, 220 ezer ember által termelt hulladék okozta problémák megoldása érdekében létesítették. A hulladéklerakó és az 5 db hulladékudvar üzemeltetésére az azokat tulajdonló 24 település és az NHSZ Zounok Zrt. (korábban Remondis Szolnok Zrt.) szakmai befektetőn keresztül vegyes tulajdonú társaságot hozott létre NHSZ Kétpó Kft. néven.

A Kétpói Hulladékkezelő központot és a hulladékudvarokat folyamatában 2005 szeptemberétől kezdődően adták át az üzemeltetőnek, az átadott létesítmények közül a Kétpói Hulladékkezelő központ Szolnoktól mintegy 50 km-re helyezkedik el Kétpó település határában, a 46-os út mentén. A magas műszaki védelmet biztosító lerakóba évente 70-100.000 tonna hulladék elhelyezésére van lehetőség. A hulladéklerakó és a komposztáló a tényleges üzemelését 2007. január 1-től kezdte meg, mely biztosítja a térség hulladékának jogszabályoknak megfelelő kezelését.

A megtelt lerakó rekultivációjáról azonban gondoskodni kell: a terület előírásoknak megfelelő talajmunkálatai, növényesítése, talajvízfigyelő kutak létesítése és ellenőrzése még legalább 30 évig kiadásokkal, környezet- és egészségvédelmi felelősséggel jár. A hulladékudvarok 2006 tavaszától kezdték meg működésüket. Feladatuk, hogy rendeletek és engedélyek (tulajdonosi, szakhatósági) szerint meghatározott mennyiségű és minőségű, a lakosok által szelektíven gyűjtött hasznosítható hulladékokat, illetve a veszélyes hulladékokat ideiglenesen tárolja, majd további hasznosítónak vagy ártalmatlanítónak átadja. A hulladékudvarokról részleteket ITT ér el.

A komplex hulladékgazdálkodási rendszer elemei:

  • – Kettős szigetelésű hulladéklerakó és korszerű komposztáló telep Kétpón
  • – Átrakóállomás és Válogatócsarnok Szolnokon
  • – 5 db hulladékgyűjtő udvar (Szolnokon 2db, Törökszentmiklóson, Abonyban, Mezőtúron)

Továbbá a hulladékgazdálkodási rendszer üzemeltetéséhez szükséges egyéb gépek, berendezések és edényzetek.

A hulladékgazdálkodási rendszerbe tartozó települések:

Szolnok, Mezőtúr, Törökszentmiklós, Abony, Túrkeve, Fegyvernek, Újszász, Rákóczifalva, Kenderes, Tószeg, Kengyel, Szajol, Zagyvarékas, Jászkarajenő, Tiszapüspöki, Tiszatenyő, Tiszavárkony, Tiszajenő, Örményes, Szászberek, Kétpó, Kuncsorba, Kőröstetétlen, Vezseny.